Bespaar fors op uw gasverbruik met een warmtepomp

Met een warmtepomp bespaart u fors op uw gasrekening. Met een relatief geringe investering behaalt u een hoog rendement. U kunt een nog hogere energiebesparing realiseren door de stroom waarop de warmtepomp werkt op te wekken met zonnepanelen.

De voordelen van MD Klimaattechniek

  • BRL 100-certificering en BRL 200-gecertificeerde monteurs
  • Meer dan 10 jaar ervaring met klimaattechniek
  • Finetuning en waterzijdig inregelen van het afgiftesysteem
  • Totale ontzorging op gebied van klimaattechniek
  • Goed bereikbaar en korte lijnen

Energiezuinig verwarmen

Met een warmtepomp van MD Klimaattechniek kunt u elke ruimte energiezuinig koelen en verwarmen. Dankzij gebruik van de inverter techniek gecombineerd met twee expansieventielen heeft deze lucht-water warmtepomp een uitstekende COP-waarde van 5: voor 1kW verbruik van elektriciteit krijgt u 5kW aan warmte.

Besparen en subsidie

Afhankelijk van uw persoonlijke situatie kan uw besparing op gasverbruik flink oplopen. Zeker in combinatie met bijvoorbeeld zonnepanelen kunt u een zeer aantrekkelijk rendement behalen. Dat rendement wordt nog groter als u gebruikmaakt van subsidiemogelijkheden. Uw subsidie kan oplopen tot duizenden euro’s. Wij informeren u graag.

Lucht/water- warmtepompen

Met gebruik van duurzame energie zoals lucht,zorgen onze warmtepompen met lucht als bron voor hoge energiebesparingen met een lage belasting van het milieu.  Onze producten zijn de beste ambassadeurs voor de groene  transitie en leveren een direct bijdrage aan een duurzame  toekomst met lage CO2-uitstoot. Lucht/water-warmtepompen behoren tot de beste verwarmingssystemen die voor allerlei huizen geschikt zijn en kunnen met slechts een klein beetje stroom een aanzienlijke hoeveelheid energie opwekken.

Last van een storing?

Onze eigen service- en onderhoudsdienst levert snelle service. Wij komen zo snel mogelijk bij u langs om de benodigde reparaties uit te voeren. En moeten er onderdelen besteld worden, dan hebben wij die (meestal) binnen 24 uur binnen. Is er sprake van een urgente storing, dan komen wij ook buiten reguliere openingstijden bij u langs.