Klimaatbeheersing Ter Apel

Klimaatbeheersing Ter Apel

Terug naar Projecten

Het kantoorpand van een medische toeleverancier in Ter Apel hebben wij voorzien van een volledig nieuw klimaatbeheerssysteem. Wij verzorgden de levering en installatie van een systeem waarmee het klimaat in de tien kantoorruimtes onafhankelijk van elkaar te regelen is.

Fujitsu lucht-lucht warmtepompen

Het klimaatbeheerssysteem is voorzien van Fujitsu lucht-lucht warmtepompen . Deze hebben voldoende capaciteit om de tien kantoor ruimtes volledig onafhankelijk te verwarmen, zelfs op de koudste winterdagen. Dankzij de COP van 4,2 heeft dit systeem een A++ energielabel.

Ventilatie met wtw

Ook hebben wij het pand voorzien van balansventilatie, een ventilatiesysteem met wtw (warmteterugwinning). Dit systeem voor luchtzuivering gebruikt warmte van afgevoerde lucht om de binnenkomende verse lucht te verwarmen. Ook dit zeer energiezuinige systeem heeft het A++ energielabel.

Bekijk ook

Energiezuinige verwarming en koeling woning in regio Emmen met Hitachi lucht-waterwarmtepomp

Energiezuinige verwarming en koeling woning in regio Emmen met Hitachi lucht-waterwarmtepomp

Voor hoofdverwarming en koeling hebben wij een nieuwbouwwoning in de regio Emmen voorzien van een Hitachi Yutaki lucht-waterwarmtepomp. Dit gepatenteerde systeem is met een door de KIWA bepaalde COP-waarde van 6 opvallend energiezuinig, getuige ook het A++ energielabel. Hoog rendement Hitachi Yuta…
 

MD Klimaattechniek

J.P Riedelstraat 8
9672 DB Winschoten

0597 - 67 10 63
info@mdklimaattechniek.nl