Klimaatbeheersing

  • warmtepompen en ventilatie
  • Ter Apel
  • klimaatbeheersing

Het kantoorpand van een medische toeleverancier in Ter Apel hebben wij voorzien van een volledig nieuw klimaatbeheerssysteem. Wij verzorgden de levering en installatie van een systeem waarmee het klimaat in de tien kantoorruimtes onafhankelijk van elkaar te regelen is.


Fujitsu lucht-lucht warmtepompen

Het klimaatbeheerssysteem is voorzien van Fujitsu lucht-lucht warmtepompen . Deze hebben voldoende capaciteit om de tien kantoor ruimtes volledig onafhankelijk te verwarmen, zelfs op de koudste winterdagen. Dankzij de COP van 4,2 heeft dit systeem een A++ energielabel.

Ventilatie met wtw

Ook hebben wij het pand voorzien van balansventilatie, een ventilatiesysteem met wtw (warmteterugwinning). Dit systeem voor luchtzuivering gebruikt warmte van afgevoerde lucht om de binnenkomende verse lucht te verwarmen. Ook dit zeer energiezuinige systeem heeft het A++ energielabel.

Ook interessant!

Last van een storing?

Onze eigen service- en onderhoudsdienst levert snelle service. Wij komen zo snel mogelijk bij u langs om de benodigde reparaties uit te voeren. En moeten er onderdelen besteld worden, dan hebben wij die (meestal) binnen 24 uur binnen. Is er sprake van een urgente storing, dan komen wij ook buiten reguliere openingstijden bij u langs.