Airco en verwarming PhoneHouse Hardenberg, Ommen, Hoogeveen & Steenwijk

Airco en verwarming PhoneHouse Hardenberg, Ommen, Hoogeveen & Steenwijk

Terug naar Projecten

Aan de vestigingen Hardenberg, Ommen, Hoogeveen & Steenwijk van PhoneHouse leverden wij plafondunits voor airco plus verwarming en luchtgordijnen bij de ingang van de winkels. Ook verzorgden wij de installatie van deze energiezuinige systemen voor verwarming en koeling van de winkelpanden. Dit project voerden wij uit in de loop van 2018.

Plafondunits voor airco en verwarming

De plafondunits voor airco en verwarming zijn Fujitsu lucht-luchtwarmtepompen. Dankzij de COP van 4,2 verwarmt dit toestel 30 tot 40 procent voordeliger dan een verwarming op gas. Deze plafondunits hebben dan ook een A+ energielabel.

Luchtgordijn bij de in- en uitgang

Voor optimaal comfort in de winkel is de in- en uitgang voorzien van een luchtgordijn. Ook deze krijgt warmte van een Fujitsu lucht-luchtwarmtepomp. Dit type luchtgordijn heeft een COP van 3,9, wat resulteerde in toekenning van energielabel A.

De kwaliteit Fujitsu lucht-luchtwarmtepompen

Naast deze uitstekende energieprestatie bieden de lucht-luchtwarmtepompen van Fujitsu nog meer belangrijke voordelen. Zo is de kwaliteit van dit A-merk subliem, tegen een scherpe prijsstelling. Daarnaast onderscheidt deze producent zich in prima voorwaarden voor fabrieksgarantie.

 

Bekijk ook

Energiezuinige verwarming en koeling woning in regio Emmen met Hitachi lucht-waterwarmtepomp

Energiezuinige verwarming en koeling woning in regio Emmen met Hitachi lucht-waterwarmtepomp

Voor hoofdverwarming en koeling hebben wij een nieuwbouwwoning in de regio Emmen voorzien van een Hitachi Yutaki lucht-waterwarmtepomp. Dit gepatenteerde systeem is met een door de KIWA bepaalde COP-waarde van 6 opvallend energiezuinig, getuige ook het A++ energielabel. Hoog rendement Hitachi Yuta…
 

MD Klimaattechniek

J.P Riedelstraat 8
9672 DB Winschoten

0597 - 67 10 63
info@mdklimaattechniek.nl