Multi-functionele klimaatsystemen

Individuele regelbaarheid, hoog comfort en een laag energiegebruik. 

Het City Multi VRF-systeem combineert een installatie van hoge kwaliteit met individuele regelbaarheid en een hoog comfort met een laag energieverbruik. De City Multi R2-serie maakt het mogelijk om met een 2-pijpssysteem gelijktijdig te koelen en te verwarmen met energie-uitwisseling. Dit gepatenteerde Mitsubishi Electric R2-systeem is het meestenergiezuinige en comfortabele verwarmings- en koelsysteem op de markt!

De voordelen van MD Klimaattechniek


 • BRL 100-certificering en BRL 200-gecertificeerde monteurs
 • Meer dan 10 jaar ervaring met klimaattechniek
 • Finetuning en waterzijdig inregelen van het afgiftesysteem
 • Totale ontzorging op gebied van klimaattechniek
 • Goed bereikbaar en korte lijnen

Unieke eigenschappen

 • Hoge seizoensgebonden energieefficiëntie
 • Individuele temperatuurregeling op elke binnen-unit binnen dezelfde
  bedrijfsmodus

 • Zubadan-technologie van VRF-buiten-units voor 100 %  vermogen bij buiten-temperaturen tot -15 °C
 • Tot 50 binnen-units kunnen op slechts één koelcircuit worden geïntegreerd

 • Ruimtebesparende installatie dankzij compacte afmetingen

Het beste van twee werelden

Het City Multi Hybride VRF-systeem, afgekort HVRF, is wereldwijd het eerste 2-pijps-systeem voor gelijktijdig koelen en verwarmen met warmterecuperatie dat de voordelen van directe expansie en een waterdragend systeem combineert. Dit is mogelijk door een speciale Hybride BC-controller (HBC) die de warmte-uitwisseling tussen het externe koudemiddelcircuit en het interne watercircuit uitvoert.
Een echte evolutie die het beste uit twee werelden combineert en ideaal is voor-bereid voor toekomstige klimaattechnische eisen.

Energie-investeringsaftrek (EIA)

Zakelijke klanten die investeren in duurzame energie, hebben recht op de energie-investeringsaftrek (EIA). Dat levert heel veel netto voordeel op. Het gemiddelde voordeel op investeringen is bijna 15%. En daarnaast bespaart u ook nog flink op uw energierekening. Zo onderneemt u duurzaam.

CO2-neutraal

Omdat de City Multi-systemen geen gebruik maken van fossiele brand-stoffen kunnen ze CO2-neutraal worden uitgevoerd.

Last van een storing?

Onze eigen service- en onderhoudsdienst levert snelle service. Wij komen zo snel mogelijk bij u langs om de benodigde reparaties uit te voeren. En moeten er onderdelen besteld worden, dan hebben wij die (meestal) binnen 24 uur binnen. Is er sprake van een urgente storing, dan komen wij ook buiten reguliere openingstijden bij u langs.