Luchtbehandeling, ventilatie met WTW

Wonen, werken en leven in een omgeving met aangename temperatuur en gezonde atmosfeer. Met luchtbehandeling van MD Klimaattechniek creëert u uitstekende luchtkwaliteit in elke woning, pand, kantoor en ruimte. Bespaar flink op stookkosten met WTW.

De voordelen van MD Klimaattechniek

  • BRL 100-certificering en BRL 200-gecertificeerde monteurs
  • Meer dan 10 jaar ervaring met klimaattechniek
  • Finetuning en waterzijdig inregelen van het afgiftesysteem
  • Totale ontzorging op gebied van klimaattechniek
  • Goed bereikbaar en korte lijnen

Luchtbehandeling met ontvochtiging

Een hoge luchtvochtigheid is onaangenaam en ongezond. Vochtige ruimtes ruiken snel muf. Ook ontstaan er gemakkelijk schimmels. Wij bieden luchtbehandelingssystemen met ontvochtiging, voor een gezonde atmosfeer met perfecte luchtvochtigheid. Wij bieden speciale luchtbehandelingssystemen met ontvochtiging voor zwembaden.

Ventilatie met WTW

Met een systeem voor warmteterugwinning (WTW) wordt 80% van de warmte in afgezogen lucht hergebruikt. U ventileert zonder kostbare energie zo maar naar buiten te laten stromen. De WTW-unit zuigt de lucht uit de ruimte en brengt verse buitenlucht terug, waarbij de warmte van de uitstromende, vieze lucht wordt overgebracht op de instromende, schone lucht. De buitenlucht wordt eerst gefilterd zodat het van hoge kwaliteit is als het de ruimte binnenkomt. 

Wilt u ook tientallen procenten besparen op stookkosten?

Koelen en verwarmen met onze luchtbehandelingssystemen is ongeveer 30% goedkoper dan stoken op gas. Installatie van een luchtbehandelingssysteem is altijd mogelijk bij nieuwbouw en volledige renovatie van uw huis of pand. Gaat het om bestaande bebouwing, dan verschillen de mogelijkheden per pand of woning. Bent u benieuwd of een luchtbehandelingssysteem in uw situatie mogelijk is? Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs voor een advies op maat.

Kwaliteit van luchtbehandeling

Wij leveren en installeren alleen topkwaliteit A-merksystemen, zowel voor particulieren als bedrijven. Denk hierbij ook aan dakventilatoren, mechanische ventilatie voor douches en toiletten. Dankzij onze eigen servicedienst voor installatie, onderhoud en storingen bieden wij zeer snelle service waarop u kunt vertrouwen.

Last van een storing?

Onze eigen service- en onderhoudsdienst levert snelle service. Wij komen zo snel mogelijk bij u langs om de benodigde reparaties uit te voeren. En moeten er onderdelen besteld worden, dan hebben wij die (meestal) binnen 24 uur binnen. Is er sprake van een urgente storing, dan komen wij ook buiten reguliere openingstijden bij u langs.