Direct een offerte aanvragen

Koeltechniek van koelvitrine tot vriescel

MD Klimaattechniek is specialist in koeltechniek voor bedrijven. Wij leveren, installeren en onderhouden nieuwe koelcellen, koelvitrines en vriescellen voor winkels, groothandels, leveranciers van verswaren en horeca. Dankzij onze eigen servicedienst onderscheiden wij ons in snelle service.

Onderhoudsplan Koeltechniek

Bent u afhankelijk van uw koeling? Met deskundig regulier onderhoud voorkomt u ongewenste storingen en kostbare reparaties. Met het Onderhoudsplan Koeltechniek van MD Klimaattechniek hebt u er geen omkijken naar. Vooraf bepalen wij hoe vaak uw systeem regulier onderhoud nodig heeft, afhankelijk van de hoeveelheid koudemiddel. Uw koelsysteem krijgt een logboek waarin wij alle uitgevoerde handelingen bijhouden conform de F-gassenregeling.

 

F-gassen certificering

MD Klimaattechniek heeft volledige F-gassen certificering. Dat betekent dat wij koel- en koudetechniek mogen leveren met alle hoeveelheden koudemiddel. Dat maakt ons een erkend en gecertificeerd leverancier en onderhoudsbedrijf voor elk formaat koel- en vriesapparaat, waarvoor het ook wordt gebruikt.

Bespaar fors met uw bestaande koelinstallatie

Wist u dat u vaak tientallen procenten kunt besparen op het energieverbruik van uw bestaande koelcel, vriescel of koelvitrine? De totale installatie vervangen is niet nodig, met een relatief kleine investering in modificatie is uw koeling weer als nieuw. Dankzij onder meer vervanging van de aan-uit compressor door een compressor met frequentieregelaar bespaart u fors op stroomverbruik. Laat u verrassen door de geringe terugverdientijd, wij adviseren u graag.

 

MD Klimaattechniek

J.P Riedelstraat 8
9672 DB Winschoten

0597 - 67 10 63
info@mdklimaattechniek.nl