Direct een offerte aanvragen

Bespaar fors op uw gasverbruik met een warmtepomp

Met een warmtepomp bespaart u fors op uw gasrekening. Met een relatief geringe investering behaalt u een hoog rendement. U kunt een nog hogere energiebesparing realiseren door de stroom waarop de warmtepomp werkt op te wekken met een zonnepaneel.

Doe de GRATIS quickscan!

Energiezuinig verwarmen

Met een warmtepomp van MD Klimaattechniek kunt u elke ruimte energiezuinig koelen en verwarmen. Dankzij gebruik van de inverter techniek gecombineerd met een coaxiale warmtewisselaar heeft deze luchtwarmtepomp een uitstekende COP-waarde van 5: voor 1kW verbruik van elektriciteit krijgt u het vijfvoudige(5 kW)  aan warmte.

Besparen en subsidie

Afhankelijk van uw persoonlijke situatie kan uw besparing op gasverbruik flink oplopen. Zeker in combinatie met bijvoorbeeld zonnepanelen kunt u een zeer aantrekkelijk rendement behalen. Dat rendement wordt nog groter als u gebruikmaakt van subsidiemogelijkheden. Uw subsidie kan oplopen tot duizenden euro’s. Wij informeren u graag.

Wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn? Doe de quickscan!

CV en lagetemperatuurverwarming

U kunt uw warmtepomp gebruiken bij zowel lagetemperatuurverwarming – bijvoorbeeld vloerverwarming – als conventionele CV-installaties met reguliere radiatoren. U kunt uw rendement verder optimaliseren in combinatie met goede isolatie

Hybride warmtepomp

Daikin Altherma heeft samen met ketelbouwer Intergas een hybride warmtepomp ontwikkeld. De ketel en warmtepomp communiceren onderling zodat de ketel bijstookt als het vermogen van de warmtepomp tijdelijk onvoldoende is. Voordeel van dit systeem is dat u geen boiler meer hoeft aan te schaffen.  

MD Klimaattechniek

Wedderweg 16
9699 RC Vriescheloo

0597 - 67 10 63
info@mdklimaattechniek.nl