Airco installatie voor koelen, lucht zuiveren en besparen op verwarming

Met een airco installatie houdt u elke ruimte koel en de lucht zuiver. Maar wist u dat u met een airco-installatie ook heel voordelig kunt verwarmen? U bespaart eenvoudig tientallen procenten op uw energieverbruik met één installatie voor koelen, verwarmen en lucht zuiveren. Wij leveren, installeren en onderhouden zowel uw airco thuis als airco-installaties voor bedrijven.

De voordelen van MD Klimaattechniek

  • BRL 100-certificering en BRL 200-gecertificeerde monteurs
  • Snelle service: bijna altijd binnen 24 uur ter plaatse
  • Totale ontzorging op gebied van klimaattechniek
  • Goed bereikbaar en korte lijnen

Energiezuinig koelen en verwarmen

Met een airco van MD Klimaattechniek kunt u elke ruimte energiezuinig koelen en verwarmen. Deze unit heeft een uitstekende COP-waarde van 5: voor 1kW verbruik van elektriciteit krijgt u het vijfvoudige(5 kW)  aan warmte of koeling. Het energieverbruik van uw airco is extra laag dankzij gebruik van een inverter: het toerental van de compressor kan variëren, zodat deze bij geringe vraag ook slechts weinig energie verbruikt. Dit voordeel kunt u verder vergroten door gebruik in combinatie met zonnepanelen. 

Zuivere lucht, gezonde omgeving

Al onze airco’s dragen bij aan een gezonde werk- en leefomgeving. De airconditionings leveren schone, zuivere lucht dankzij gebruik van ionisators en filters. Ook ontvochtigt de airco de lucht. De uitstekende luchtkwaliteit draagt bij aan verbetering van de gezondheid van mensen met klachten aan bijvoorbeeld hart, luchtwegen, longen en gewrichten.

Airco voor elke ruimte

Wij leveren en installeren airco’s voor particulieren en bedrijven. Onze systemen zijn geschikt voor koeling en voordelige elektrisch verwarming van elke ruimte in uw huis, kantoor of bedrijfspand. Ook leveren wij airconditioners voor elektronische schakelruimtes en serverruimtes.

A-merken airco’s

Wij leveren en installeren enkel airconditioning van A-merken: Mitsubishi Heavy, Mitsubishi Electric en Daikin . U krijgt standaard fabrieksgarantie op onderdelen, mits er jaarlijks regulier onderhoud uitgevoerd wordt. Hiervoor sluiten wij graag een onderhoudscontract met u af.

Last van een storing?

Onze eigen service- en onderhoudsdienst levert snelle service. Wij komen zo snel mogelijk bij u langs om de benodigde reparaties uit te voeren. En moeten er onderdelen besteld worden, dan hebben wij die (meestal) binnen 24 uur binnen. Is er sprake van een urgente storing, dan komen wij ook buiten reguliere openingstijden bij u langs.